CES 2018: Sony lansează căştile MDR-1AM2 de înaltă fidelitate, noi boxe wireless cu Extra Bass

0
1165

Sony rămâne un nume mare în zona produselor acustice şi nu se mulţumeşte doar cu căştile de jogging anunţate ieri la CES 2018. Compania a mai prezentat şi noi boxe wireless cu Extra Bass, dar şi căştile de înaltă fidelitate MDR-1AM2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony MDR-1AM2 reprezintă succesorul căştilor MDR-1A, care debutau în 2014. E vorba aici despre un model Hi-Res cu certificări extinse şi redare a frecvenţelor până la 100 kHz. Noua pereche de căşti vine cu un driver nou, HD de 40 mm şi oferă utilizatorilor sunet într-o bandă largă de frecvenţe. Are şi diafragme din polimeri cu cristale lichide acoperite cu aluminiu, pentru a reproduce în mod ideal fiecare diferenţă de sunet.

Modelul 1AM2 foloseşte o reţea Fibonacci pentru a susţine intervalele de frecvenţă foarte ridicate şi se bazează pe un cablu OFC (cupru fără oxigen) acoperit cu argint, pentru a reduce pierderea semnalului. Există şi opţiuni de conectivitate aici, între un conector de 4.4 mm şi cel standard de 3.5 mm. Produsul vine pe piaţă la începutul lui aprilie la suma de 250 de euro.

Au fost lansate şi boxele noi EXTRA BASS, cu opţiunea LIVE Sound, care va simula ascultarea unui concert live. Noile boxe wireless rezistă la apă şi praf, în regim IP67 şi evident sunt foarte portabile. Prin funcţia Party Booster pot crea o atmosferă de party şi apropo de petreceri, până la 100 de boxe se pot conecta via Wireless Party Chain. Din noua serie fac parte boxele wireless SRS-XB41, SRS-XB31 şi SRS-XB21 EXTRA Bass.

Disponibile pe 5 culori, gadgeturile sunt lavabile şi pot fi ţinute în piscină fără risc de deteriorare. Boxele pot detecta atingerile din 5 direcţii, mulţumită unui accelerometru încorporat şi care permite generarea unei reacţii cu sunet şi lumină. XB41 proiectează efecte cu lumină intermitentă, generând o atmosferă veritabilă de party. XB31 are linii luminoase multicolore, iar XB21 are o linie de lumină monocoloră.

XB41 ajunge în Europa în aprilie 2018 la suma de 230 de euro, iar XB31 vine tot în aprilie la preţul de 170 de euro. Modelul XB21 va avea preţul de 120 de euro şi se vinde din acelaşi interval.