CES 2018: Sony lansează noi perechi de căşti de sport şi jogging, evident wireless

1
1008

Sony a lăsat complet în urmă firele, prezentând la CES 2018 numai căşti wireless, axate pe zona de jogging şi sport în general. 3 noi headseturi au debutat la standul Sony, cu accentul pe modelul WF-SP700N.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt căşti wireless cu adevărat, având zero contribuţie a firelor la conexiuni sau buna lor funcţionare. Oferă până la 3 ore de funcţionare cu o singură încărcare şi folosesc o cutie specială pentru transport, cu acest scop de alimentare. Preţul este de 180 de dolari. Oferă şi anulare a zgomotului de fond, pe baza tehnologiei Ambient Sound. Aceasta lasă totuşi să pătrundă mici sunete din lumea de la exterior, astfel încât să fiţi atenţi la claxoane şi alte sunete vitale.

Au suport NFC, rezistă la stropire şi vin pe 4 nuanţe: negru, roz, galben şi argintiu. Sosesc pe piaţa în iunie 2018. Vor fi optimizate pentru suport Google Assistant cu o actualizare viitoare.

Alte două headseturi noi de la Sony sunt WI-SP600N şi WI-SP500. Ambele rezistă la stropire, doar că primul are o bandă discretă care uneşte căştile. Al doilea model are un driver de tip deschis şi aderenţă sporită, cu zone din cauciuc care le ţin ancorate în urechi. SP600N au anulare digitală a zgomotului de fond şi autonomie de 6 ore, iar SP500 aduc 8 ore de funcţionare.

Primele vin în iunie la suma de 125 euro iar SP500 în aprilie, cu preţ de 90 de euro. Toate noile modele suportă NFC.