CES 2018: TCL prezintă noua gamă de televizoare ROKU TV cu design metalic, Dolby Vision HDR și rezoluții 4K

0
2040
TCL

Numeroase companii au venit la CES 2018 cu televizoare fantastice, numai un exemplu fiind uriașul model de 146 inch semnat Samsung care vine să transforme living-ul într-o adevărată sală de cinema. Pentru cei care caută produse mai accesibile există variantele TCL din noua serie 6.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea aduc câteva upgrade-uri interesante precum design-ul metalic, rezoluție 4K și suportul pentru Dolby Vision HDR. Televizoarele au integrată și soluția RokU TV iar acestea sosesc în variante de 55 și 65 inch. Oferă port Ethernet, 3 porturi HDMI 2.0a și desigur conectivitate Wi-Fi 802.11ac.

TCL

TCL afirmă că televizoarele de față au fost create cu scopul de a impresiona la capitolul imagine, lucru ce se și înâmplă datorită tehnologiilor precum Contrast Control Zone sau HDR Pro Gamma. Pe lângă aceste noi modele, TCL introduce și Seria 5 de televizoare în variante de 45 și 64 inch.

Acestea beneficiază de HDR Pro Gamma, Dolby Vision și de tehnologia Natural Motion 240Hz, cât și de porturile mai sus amintite și regăsite pe Seria 6.