CES 2018: Samsung lansează noua maşină de spălat inteligentă şi compactă WW6850N în Las Vegas

0
1626

Atunci când nu lansează notebookuri atractive cu stylusuri S-Pen, Samsung propune cele mai noi şi compacte maşini de spălat la CES 2018. Sud coreenii au lansat maşina de spălat WW6850N în Las Vegas, cu tehnologie QuickDrive şi asistent inteligent de spălare Q-rator.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu o maşină de spălat compactă aici, de 60 cm şi care realizează o curăţare completă, cu până la 35% mai rapidă, faţă de modelele actuale Samsung. Noul model vine cu un tambur mare şi o placă electronică în partea din spate, care se va deplasa independent. Tehnologia va duce la crearea unei acţiuni dinamice şi va mişca hainele în 4 direcţii, în sus şi jos, înainte şi înapoi pentru a îndepărta murdăria mai rapid, toate într-un ciclu de spălare puternic şi intens, dar şi cu până la 35% mai scurt decât al altor maşini de spălat Samsung.

Maşina aceasta cu lăţimea de 60 cm şi componente suprapuse economiseşte şi mult spaţiu (cu tot cu uscătorul asociat). Modelul WW6850N vine cu suport pentru tehnologia Internet of Things, dar şi pentru ecosistemul Samsung SmartThings. Asistentul de spălare Q-rator are funcţii inteligente precum Laundry Recipe, care face recomandări şi optimizări pe baza culorii rufelor, a tipului de ţesătură şi gradului de murdărie.

Avem şi Laundry Planner, care gestionează timpul de spălare şi HomeCare Wizard, care monitorizează maşina de spălat şi performanţa sa. Această maşină de spălat a luat deja trofeul CES Innovation Awards 2018, premium onorific. Va sosi în România în primul trimestru.