CES 2018: Kopin lansează un sistem Home Theater care se poate purta pe cap, Eagle

0
757

Nu doar companiile mari sunt prezente la CES 2018, ci şi cele mai puţin cunoscute. Asta nu înseamnă că nu au la rândul lor produse inedite, precum noul sistem Home Theater care se poate purta sub formă de cască, de la Kopin. Compania a colaborat cu Pico Interactive, pentru a îl crea pe “Eagle”. Aceasta este un headset mobil, care include o bară OLED ca display.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un device pentru divertisment personal, pentru care s-ar fi acordat deja premiul CES 2018 Innovation Award. Atunci când utilizatorul îşi pune această cască, e ca şi cum ar viziona conţinut pe un ecran cu diagonală de 203 cm. Eagle are un design surprinzător de compact pentru ce oferă, dar produsul final e încă în faza de dezvoltare.

Kopin a inclus propriile sale module microdisplay OLED Lightning cu rezoluţie 720p. Fiecare are diagonală de 0.49 inch şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Practic puneţi display-ul aproape de ochi, căştile cu surround la urechi şi veţi simulta experienta Home Theater. Întregul sistem se poate conecta la smartphone cu un cablu, deşi detalii prea clare nu avem încă.

Luminozitatea este 1000 nits, iar consumul este scăzut. Kopin pariază pe arhitectura sa unică Lightning, care are avantajul unui frame rate mai ridicat şi al unui consum scăzut. Astfel oferă conţinut 720p la 60 Hz şi sub 40 mW.