CES 2018: ASUS anunţă noi PC-uri all in One, Vivo AiO V272 şi V222

0
718

Pe lângă monitoare revoluţionare şi carcase Pro, ASUS a prezentat şi PC-uri all in one la CES 2018. Printre ele se remarcă (în special prin design) Vivo AiO V272 şi V222. Primul lucru care se observă la aceste produse e faptul că au muchii foarte înguste ale ecranului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS Vivo V272 are o diagonală de 27 inch şi vine cu procesor Intel Core i7 de generaţie a opta, plus GPU Nvidia GeForce MX150. Ecranul este unul de tip touch şi promite o gamă de culori de 100% la nivel sRGB. Rezoluţia este Full HD, iar cei care caută un model mai mic, îl au la dispoziţie pe Vivo AiO V222, cu diagonală de 22 inch. Acesta aduce muchii şi mai înguste, promovând un design edge to edge.

Ambele noi produse au acustică SonicMaster, împrumutată de la laptopurile companiei. Nu avem încă preţuri, dar ştim că PC-urile ajung în magazine în prima jumătate a acestui an. Şi varianta de 22 inch are tot rezoluţie Full HD, iar difuzoarele de la bord au funcţie “bass reflex”. Produsele vin pe alb sau negru, cu o textură punctată sub ecran. Văd că modelul mai mic are webcamul integrat sub ecran şi sub logo.

Nu avem specificaţii full încă, din păcate. Cei care au văzut de aproape PC-urile afirmă că există minim 4 porturi USB 3.0 la bord şi minim un port HDMI.