CES 2018: ASUS XG Station Pro TB3 eGFX este o carcasă pentru plăcile video externe ce se conectează via Thunderbolt 3 la notebook-uri

0
891
ASUS XG Station Pro eGFX

Tot în cadrul târgului de tehnologie CES 2018 din Las Vegas vedem și carcasa ASUS XG Station Pro TB3 eGFX adusă de către compania taiwaneză ASUS. Aceasta este specială creată pentru găzduirea de plăci video care ajung să fie conectate la notebook-uri prin port Thunderbolt 3.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua soluție eGFX este compatibilă cu majoritatea plăcilor grafice high-end de la AMD și NVIDIA, oferind o sursă de 330W. Observăm că această carcasă are un look minimalist și suntem informați că la interior se află două ventilatoare menite să răcească rapid setup-ul în timpul sesiunilor de gaming.

ASUS ROG XGS Pro eGFX mai aduce și un port USB 3.1 Gen 1 pentru conectarea unor periferice extra precum un hard extern sau un HUB USB și mai avem parte de un sistem de iluminare ce poate fi customizat prin intermediul software-ului ASUS Aura. Prețul acestui pachet este de 329 dolari și un alt detaliu pe care trebuie să îl menționăm este că setup-ul acceptă și o sursă externă la nevoie.