CES 2018: Sennheiser prezintă soundbar-ul Ambeo 3D, noi perechi de căşti

0
707

Sennheiser nu putea lipsi de la CES 2018, aducând acolo noi perechi de căşti, dar şi soundbar-uri Ambeo 3D. Respectatul brand de produse acustice doreşte să ofere alternative la soundbar-urile Dolby Atmos, folosind tehnologia proprietară.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deocamdată am văzut doar prototipuri de soundbar Ambeo 3D, modelele finale urmând să vină ulterior. Noua tehnologie va crea un sunet tridimensional (audio binaural), pentru a creşte imersivitatea conţinuturilor muzicale. Având în vedere că Dolby Atmos nu a impresionat chiar deosebit la soundbar-uri (o spun recenziile de pe web, nu doar noi), era nevoie de ceva nou pe piaţă.

Sennheiser a mai lansat în trecut şi căşti cu tehnologie Ambeo, precum Ambeo Smart Headset. Trecând şi la căştile noi, ele includ modelul HD 820 over the ear, dar şi cel mai compact in ear şi wireless CX 6.00BT. Le puteţi vedea în imagini în acest articol şi aflaţi că HD 820 are o protecţie Gorilla Glass curbată peste zona radiator, pentru a scădea rezonanţa, reflectând sunetul din spatele transducerului către două camere de absorbţie.

Nu avem preţ pentru acest model, dar ştim că HD 820 ar trebui să fie disponibil de la începutul verii lui 2018. CX 6.00BTs vine cu suport Bluetooth aptX şi suportă pairing cu două terminale simultan. Autonomia sa este de 6 ore, iar încărcarea se face în 1.5 ore. A se remarca conectorul Lightning oferit la pachet. Acest produs costă 101 euro şi vine în această lună.