Cel mai nou produs Xiaomi are ecran de 21 inch! Este un super frigider ce controlează toate device-urile IoT din casă

0
1901
Xiaomi Yunmi 450L

Este știut faptul că producătorul chinez Xiaomi activează în mai multe domenii de pe piață, unul dintre acestea fiind și zona de electrocasnice. Avem aspiratoare robot, televizoare, aparate de gătit, produse smart home și mai nou chiar și un super frigider, unul ce poate controla toate device-urile IoT din casă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul de față numit Xiaomi Yunmi 450L este un frigider deosebit, unul care are și rol de hub central de unde pot fi controlate toate dispozitivele inteligente din casă. Veți putea aprinde/stinge lumina de pe ecranul de 21 inch al frigiderului sau activa aspiratorul robot dintr-o simplă atingere.

Xiaomi Yunmi 450L

Sunt numeroase operațiuni suportate aici și aflați că panoul de 21 inch este unul touchscreen cu tehnologie IPS LCD. Frigiderul oferă și funcția de shopping și vom putea comunica cu acesta pentru a realiza diferite task-uri. Xiaomi Yunmi 450L are următoarele dimensiuni 1780 x 636 x 836 mm și vine echipat cu două uși ce se deschid în direcții diferite.

Xiaomi Yunmi 450L

Este bine compartimentat la interior și aparent primim aici un sistem de circulație al aerului la 360 grade cu temperatură duală ce asigură prospețimea alimentelor de la interior. Frigiderul este pusă în vânzare la prețul de 902 dolari în China.