Căştile Sony WF-1000XM4 scapă pe web, cu un nou design puţin schimbat

0
413

Cu toţii suntem curioşi cu privire la căştile Sony WH-1000XM4 şi modul în care se compară cu produse rivale de la Bose sau Sennheiser, dar acum apare şi un model nou, varianta in ear. E vorba despre Sony WF-1000XM4, căşti true wireless, care tocmai au scăpat pe web.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sincer acest update trebuia să vină de ceva vreme, pentru că WF-1000XM3 a debutat în 2019. WF-1000XM4 a ajuns pe Reddit în imagini şi continuă moştenirea predecesorului care a făcut ANC-ul cool la acea vreme. Căştile amintesc ca design de Sony WB-700, în afară de dimensiuni, care sunt puţin mai mici. Casca are nuanţe de auriu şi negru şi foarte posibil să aducă dopuri din spumă cu memorie, ca la XM3. Ne aşteptăm şi la o autonomie excelentă, după modelul predecesorului, care a sacrificat designul compact în favoarea unei baterii mari.

A se remarca corpul generos al noilor căşti şi predilecţia pe un format tip “cercel care iese din ureche”, fără acel corp alungit adoptat de AirPods şi toate clonele sale. Avem şi microfoane pentru anularea zgomotului la bord, dar o vom avea şi pe cea activă, prin sigilarea canalului auditiv. Atenţie totuşi la această scăpare, pentru că precedentele leak-uri prezentau o abordare diferită. În plus fontul numelui WF-1000XM4 de pe cutie e mai subţire decât cele văzute până acum. Aceste inconsistenţe duc cu gândul la un fals.

Dacă e să dorim ceva extra faţă de XM3 aş numi suportul LDAC, o potrivire mai bună în ureche când faci sport încât să nu cadă şi o izolare a zgomotelor foarte puternice, ca de avion de exemplu.