Canon pregătește un eveniment pentru luna viitoare; Ar putea lansa un mirrorless full-frame

0
782
Canon

În urmă cu doar câteva luni cei de la Canon anunțau lansarea unui nou aparat foto mirroless și anume modelul EOS M50. Ce-i drept acesta nu era cel mai puternic mirrorless de pe piață, detaliu ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă producătorul japonez nu are cumva în pregătire un aparat mai performant precum un mirrorless full-frame.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un indiciu referitor la o asemenea lansare vine astăzi când descoperim faptul că un eveniment este pregătit de Canon pentru mijlocul lunii viitoare. Numeroși jurnaliști și fotografi au primit invitații la această conferință și aflăm că aceștia vor fi cazați la un hotel de lux și că transportul le va fi asigurat.

Toate aceste informații nu par decât să indice faptul că se pregătește un eveniment grandios ținând cont de fondul generos pe care Canon îl pune la dispoziție pentru adunarea laolaltă a presei. Potrivit invitației, evenimentul ar avea de-a face cu aparatele foto mirrorless și cu EOS M50 totodată, detaliu cam ciudat ținând cont că acest dispozitiv abia a fost lansat comercial.

Astfel, probabilitatea lansării unui nou mirrorless este destul de mare și cine știe, poate chiar vedem unul full-frame.