Anker EverCam este o nouă cameră video de supraveghere cu autonomie de 365 zile; Debutează sub formă de proiect pe Kickstarter

0
1310

Pe platforma de crowdfunding Kickstarter a debutat în aceste zile și camera video de supraveghere pentru exterior sau interior denumită Anker EverCam. La prima vedere dispozitivul pare tare interesant și se laudă cu certificare pentru rezistență la apă și prin faptul că dispune de baterie proprie cu autonomie impresionantă de 365 zile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Asta înseamnă că nu este necesară conectarea sa la o sursă de curent și totodată descoperim că instalarea sa se face foarte simplu grație unui magnet puternic ce se lipește de orice suprafață metalică. Pentru cei care vor totuși să fie siguri că dispozitivul nu este furat există posiblitatea de a-l înșuruba.

Anker EverCam

La interiorul camerei avem o baterie de 13400 mAh și autonomia impresionantă amintită mai sus este posibilă grație unui sistem interesant care ține camera într-un mod low-power standby extrem până în momentul în care detectează mișcare, atunci pornind și înregistrarea video propriu-zisă.

Anker EverCam

Se oferă și un soi de stație ce este păstrată la interiorul locuinței și conectată la WiFi pentru a comunica cu această cameră de supraveghere. De asemenea, primim și un card microSD de 16 GB protejat de criptare AES 128-bit și atât camera, cât și stația de la interior sunt echipate cu o alarmă puternică.

Anker EverCam

Prețul unei singure camere în campania actuală este de 219 dolari, iar dacă vreți un pachet format din două astfel de camere prețul ajunge la 329 dolari. Acest device a strâns deja peste 300.000 dolari pe platforma Kickstarter și suntem informați că livrările încep din septembrie.