Canon EOS M6 Mark II are specificaţiile scăpate într-un video promoţional

0
672

Canon pregăteşte un nou model mirrorless din gama EOS M, iar acesta tocmai a avut parte de mama tuturor scăpărilor. E vorba despre specificaţiile sale, care au apărut într-un clip video promoţional. Noul venit este Canon EOS M6 Mark II.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparatul vine cu un senzor de 32.5 MP APS-C, împreună cu un procesor de imagine DIGIC 8. Are captură la 14 FPS, captură în rafală RAW până la 30 FPS. Oferă şi o gamă ISO de 26500, autofocalizare cu detecţie a ochilor şi autofocalizare care ajunge până la minus 5 EV. Filmează 4K, dar şi Full HD la 120 FPS. Canon a integrat pe aparat o cătare electronică înlăturabilă cu panou OLED.

Camerele Canon EOS M nu au fost primite prea bine de-a lungul anilor, dar reprezintă o alternativă totuşi pe piaţa mirrorless-uri ceva mai accesibile ca preţ. Asta faţă de gama EOS R spre exemplu. Folosind noua cătare pe care o putem adăuga via hot shoe vom putea realiza focalizare touch and drag. Recent am avut şi o scăpare a lui Canon 90D, deci compania trebuie să îşi protejeze mai bine secretele.

Ne aşteptăm la un anunţ cât de curând.