Primul televizor OnePlus debutează luna viitoare și va schimba radical experiența Smart TV

0
1102
OnePlus

Ultimele zile ne-au adus și vești proaspete despre planurile unor companii din zona smartphone în segmentul TV. Printre aceste companii se numără și OnePlus, firmă ce are în plan să își lanseze primul televizor în septembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informația sosește chiar din partea CEO-ului companiei și anume Pete Lau. El declară că televizorul pregătit va ajunge inițial doar pe piața din India, din varii motive. Unul ar fi acela că în India, OnePlus are o relație apropiată cu furnizorii de conținut. Fix acest fapt îi permite să pășească cu dreptul în segmentul TV.

Același Pete Lau a mai vorbit și despre provocările apărute în procesul de dezvoltare al televizorului și despre așteptările avute odată cu lansarea sa. Cât despre extinderea pe alte piețe, CEO-ul OnePlus spune că OnePlus TV va ajunge ulterior și în regiuni precum America de Nord, Europa, dar și China.

Nu știm exact când se va întâmpla acest lucru, dar avem câteva detalii despre televizorul în cauză. Ni se promite aici o imagine de calitate și un sunet de excepție, dar și un design ce se va potrivi de minune în orice living. De asemenea, televizorul ar urma să ofere o experiență de top ce va seta un standard pentru viitoarele televizoare smart.

Va fi un produs high-end, dar cu toate acestea prețul va fi atractiv se pare.