După o perioadă de teasere şi scăpări, televizorul OnePlus revine în actualitate. De această dată printr-o confirmare oficială a numelui OnePlus TV şi o apariţie a logo-ului acestui produs.

Publicitate

Din ce ştim primul televizor OnePlus va sosi luna viitoare, iar chinezii simt presiunea faptului că Huawei Honor tocmai a prezentat modelul de TV Vision cu Harmony OS. Revenind totuşi la OnePlus, din ce ştiam compania a recurs la fani şi utilizatori pentru a alege numele produsului său. Până la urmă a ales o denumire simplă, care reprezintă “valoare, viziune şi mândrie”.

Logo-ul clasic al companiei, cel în formă de pătrat, cu un “1” în centru şi un “+” în colţ a fost păstrat, iar particula “TV” a fost adăugată lângă. Compania afirmă că s-a inspirat din simboluri hinduse mandala, dar şi din greaca veche pentru a crea noul logo. Ce ştim despre această serie de televizoare? Că vor veni cu o versiune derivată de Android TV, probabil inspirată din Oxygen OS şi va avea panouri LED cu diagonale între 43 inch şi 75 inch.

Ar trebui să avem şi o cameră integrată, microfoane puternice cu detecţie a comenzii la distanţă, dar şi o sumedenie de porturi USB, HDMI, WiFi, Bluetooth şi un design minimalist, cu muchii foarte înguste. Preţul ar trebui să fie pe măsură rivalilor, mai ales Honor şi Xiaomi.