DJI Osmo Mobile 3 este un nou gimbal pentru smartphone-ul tău

0
1089
DJI Osmo Mobile 3

Pentru stabilizarea capturii video realizate cu smartphone-ul, mulți utilizează un gimbal. Printre cele mai performante se numără și cele de la DJI. De astăzi în oferta sa apare și modelul DJI Osmo Mobile 3, gimbal de generație a 3-a ce vine echipat cu noutăți interesante la pachet.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim faptul că acesta se poate plia și astfel transporta/depozita mai ușor în geantă sau ghiozdan. Bateria de la interior oferă până la 15 ore autonomie și descoperim că design-ul actualizat permite rotirea telefonului din mod portret în mod landscape cu o simplă apăsare a unui buton.

DJI Osmo Mobile 3

Un alt beneficiu este reprezentat de către posibilitatea de a putea încărca smartphone-ul folosind acumulatorul gimbalului. Revine și butonul trigger și pe lângă noutățile hardware, avem și câteva update-uri pentru aplicația Mimo. Există acum tehnologie Active Track pentru tracking-ul obiectelor, dar și îmbunătățiri pentru time-lapse, hyperlapse și panorama.

DJI Mobile Osmo 3 poate fi achiziționat începând de astăzi pe piața din SUA, acolo unde este vândut pentru 119 dolari. Cheltuind 20 dolari extra primiți un trepied și o husă de purtare.