Televizorul OnePlus TV are noi scăpări: Android TV la bord, telecomandă Bluetooth şi diagonale noi

2
2814

OnePlus face un pas curajos în 2019 şi anume trecerea în domeniul TV. Creatorul lui OnePlus 7 Pro va lansa în acest an un televizor şi am avut parte doar de teasere până acum. Azi scapă şi câteva detalii despre acest dispozitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OnePlus TV a fost listat pe site-ul autorităţii Bluetooth SIG, ocazie cu care am aflat şi diagonalele sale: 43 inch, 55 inch şi 65 inch, dar şi 75 inch. Se pare că vom avea o experienţă personalizată Android TV la bord, posibil inspirată de Oxygen OS. Modelul mai ieftin de 43 de inch va ajunge doar în India, din ce am înţeles, iar cel de 75 de inch se găsi doar în China.

Posibil ca restul să ajungă totuşi în Europa şi SUA. Aflăm şi că televizorul îşi va prelua comenzile de la o telecomandă cu Bluetooth 5.0 şi evident vom avea şi casting integrat. OnePlus ar urma totuşi să facă ceva total diferit cu Android TV, afirmă scăpările. În acest moment marea bătălie din zona OS-urilor de TV se poartă între webOS şi Tizen OS, dar şi Android TV.

Tuturor le lipseşte acel “ceva” cu care să se detaşeze de rivali. Rămâne de văzut şi de la cine îşi va lua OnePlus panourile de ecran, candidaţi fiind LG Display, Samsung Display, dar şi BOE. Prezentarea televizorului ar urma să aibă loc în acest an şi debutul în magazine în 2020.