GoPro Hero 8 își dezvăluie specificațiile deja, va filma în 4K la 120 FPS

3
2151

De abia ne-am obișnuit cu reducerile lui GoPro Hero 7 pe timp de vară și deja se discută despre GoPro Hero 8. Viitorul flagship al camerelor de acțiune a primit o scăpare importantă, care îi dezvăluie specificațiile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informația vine de la Photo Rumors, care afirmă că GoPro Hero 8 este în dezvoltare deja și ar putea fi anunțat luna viitoare. Se pare că această cameră de acțiune va sosi cu un design complet nou, o carcasă nouă și accesorii noi. Veți putea achiziționa extra microfoane, iluminare LED, un ecran extern și altele de gen.

Poate cea mai importantă noutate este prezența cipului GP2 la bord, care îi va permite camerei să filmeze în 4K la 120 FPS. Va avea și suport pentru filmare Full HD la 480 FPS. În plus obiectivul ar fi unul actualizat, dar și calitatea imaginii. Marele upgrade al noii camere este totuși modularitatea să, putând primi o sumedenie de accesorii noi.

GoPro simte presiunea lui Sony RX0 II, care include un ecran rabatabil pentru a te vedea pe filmare. Și noile camere DJI de acțiune au pus presiune pe companie. Cu multiple mount-uri, GoPro Hero 8 devine mai versatil și poate primi o sumedenie de „apendice”. Așteptăm și cameră GoProMax, prima cameră 360 de la GoPro de la modelul Fusion 360 încoace din 2017.

Sursa foto