Canon EOS 200D și Canon EOS 6D MARK II debutează oficial; iată tot ce trebuie să știți despre noile DSLR-uri și prețurile din România!

1
1123
Canon EOS 200D

Cu toate că mulți dintre fotografi au trecut pe aparate foto mirrorless în ultimii ani, încă mai există persoane ce apreciază în continuare modelele DSLR. Fix pentru acești clienți debutează astăzi modelele Canon EOS 200D și Canon EOS 6D MARK II, produse despre care aflați totul în rândurile de mai jos.

Publicitate

Canon EOS 200D

Primul model de aici și anume EOS 200D este cel mai ușor aparat foto DSLR Canon din lume, acesta sosind echipat cu ecran rabatabil și cu cea mai rapidă focalizare grație tehnologiei Dual Pixel CMOS. Senzorul APS-C oferit la bord îmbunătățește performanța în condiții de luminozitate scăzută și avem la dispoziție un procesor de imagine Canon DIGIC 7.

Canon EOS 200D

Se oferă și vizor aici, ecran tactil, funcții de netezire a pielii și de estompare a fundalului, dar și Wi-Fi, Bluetooth și NFC. Aflați că primim același senzor APS-C CMOS de 24 megapixeli regăsit și pe 800D cu posibilitatea de captură în rafală la 5fps, captură video FHD la 60 cadre pe secundă și un ISO de maxim 25600.

Pentru început, aparatul foto DSLR de față va fi disponibil sub formă de kit alături de noul obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM, dar și alături de obiectivul Canon 18-55mm DC. Canon EOS 200D este deja disponibil la precomandă pe f64.ro la prețul de 3.299 lei!

Canon EOS 600D Mark II

Canon EOS 6D Mark II

Cât despre Canon EOS 600D MARK II, avem de-a face aici cu un DSLR ce vine cu senzor full-frame de 26.2 megapixeli și cu procesorul DIGIC 7 la pachet – fiind astfel perfect pentru o gamă largă de tipuri de fotografie, de la peisaje, la fotografia de călătorie și până la imagini de tip portret.

Canon EOS 6D Mark II

Aparatul oferă un sistem de focalizare în 45 puncte alături de tehnologia Dual Pixel CMOS AF, având promisiunea unor imagini de cea mai înaltă calitate. Aici remarcăm prezența unui sistem de stabilizare video pe 5 axe ce va atenua tremurul atunci când filmarea se face din mână sau în mișcare.

De asemenea, trebuie menționat că primim un display tactil LCD un unghi variabil și că ni se oferă conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și A-GPS. Canon EOS 6D Mark II oferă o sensibilitate ISO 40000 ce poate fi extinsă până la 104000, semn că putem realiza fotografii inedite chiar și în cele mai slabe condiții de luminozitate.

Acest DSLR costă 9.998 lei la precomandă pe F64.ro, fiind vorba doar despre body.