Camera video de acțiune GoPro Hero 7 ajunge la vânzare în România; Iată cât costă variantele White, Silver și Black

0
1334
GoPro Hero 7

În urmă cu aproximativ o săptămână v-am informat prin intermediul unui articol și despre lansarea noii camere video de acțiune GoPro Hero 7, dispozitiv ce sosește în 3 variante diferite după cum urmează: White, Silver și Black. Acum revenim asupra acestor produse ca urmare a listării lor la vânzare pe plan local.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Unul dintre retailerii care le comercializează este și QuickMobile, acesta având camerele disponibile spre livrare într-un termen de 7 zile. Toate cele 3 variante sunt listate aici cu prețuri cuprinse între 1.099 lei pentru modelul standard White și 2.099 lei pentru varianta de top Black.

Modelul de mijloc intitulat GoPro Hero 7 Silver costă 1.599 lei și oferă suport pentru filmare 4K la un frame-rate de 30 cadre pe secundă și fotografiere la 10 mpx. Are suport GPS, certificare pentru rezistența în apa de până la 10 metri și un ecran de 2 inch. Pe lista dotărilor sale mai avem și stabilizare electronică, timer photo și filmare 2x slow-mo.

GoPro Hero 7

Cei care vor alege varianta de top se vor bucura de stabilizare deosebită comparată cu cea oferită de un gimbal, de filmare 4K la 60fps și filmare slow-mo la 240fps și rezoluție Full HD. Cea mai ieftină cameră oferă filmare 1440p la rezoluție FHD și fotografiere la o calitate de 10 mpx.

Aveți prețurile afișate mai jos pentru fiecare model în parte și aflați că la utilizarea codului promo QUICK202 în secțiunea de comandă beneficiați de 3% reducere la achiziție!