GoPro Hero 7 este o nouă cameră video de acțiune; Debutează în variantele White, Silver și Black

1
1848
GoPro Hero 7

În această săptămână a debutat oficial și camera video de acțiune GoPro Hero 7, un nou dispozitiv care vine după o perioadă nefastă pentru compania care și-a anunțat retragerea de pe piața dronelor și care nu și-a atins țelul de vânzări cu modelul Hero 6. Acum este vremea pentru o revenire și aflați că noua cameră păstrează dimensiunile variantelor predecesor, accesoriile fiind compatibile de la o generație la alta.

Publicitate

GoPro Hero 7 sosește în 3 versiuni diferite după cum urmează: White, Silver, respectiv Black. Descoperiți din rândurile de mai jos ce aduce fiecare model în parte și aflați și sumele la care se comercializează în momentul de față.

GoPro Hero 7 White

GoPro Hero 7 White
GoPro Hero 7 White

La suma de 199 dolari avem varianta GoPro Hero 7 White, cameră capabilă de captură video Full HD 1440p și 60 cadre pe secundă, respectiv de fotografiere la 10 mpx. Camera dispune de un ecran tactil LCD de 2 inch, de sistem de stabilizare electronică și de certificare pentru rezistența la apa de până la 10 metri adâncime.

Se oferă și timer pentru fotografiere, zoom touch, filmare verticală, dar și posibilitate de control prin voce. Există și funcția auto-transfer către smartphone, QuickStories, backup automat în cloud și filmare 2x Slow-mo.

GoPro Hero 7 Silver

GoPro Hero 7 Silver
GoPro Hero 7 Silver

La mijloc de gamă avem modelul Go Pro Hero 7 Silver care este comercializat pentru suma de 299 dolari. La acest preț primim o cameră video de acțiune capabilă de filmare 4K la 30 fps și de fotografiere la 10 mpx, cameră cu suport GPS și certificare pentru rezistența la apa de până la 10 metri adâncime.

Ni se oferă și aici un ecran LCD tactil de 2 inch, stabilizare electronică, posibilitate de filmare verticală și altele precum timer photo, touch zoom, filmare 2x slow-mo, control vocal, auto-transfer către telefon și auto-backup către cloud. Filmările sau fotografiile pot fi distribuite direct din aplicația mobilă pe Instagram în zona Stories.

GoPro Hero 7 Black

GoPro Hero 7 Black
GoPro Hero 7 Black

Nu în ultimul rând avem varianta de top intitulată Hero 7 Black care se remarcă prin stabilizarea video deosebită comparată cu cea obținută odată cu folosirea unui gimbal dedicat. Aceasta se numește HyperSmooth Stabilization și mai avem parte de funcția Live Stream aici.

Primim funcția de time-lapse TimeWarp, SuperPhoto, mod Portrait, GPS și un ecran tactil cu diagonală de 2 inch. Există îmbunătățiri și la nivel de înregistrare audio și camera este capabilă să detecteze fețele, zâmbetul, dar și scenele capturate. Filmează 4K la 60fps, dar și în format slow-mo FHD la 240 cadre pe secundă.

Varianta Black realizează fotografii de 12 mpx, poate fi controlată prin comenzi vocale și este rezistentă la apă fără husă specială până la o adâncime de 10 metri. Prețul este de 399 dolari.

Livrările noilor camere video de acțiune încep din 27 septembrie la nivel internațional.