Amazon anunță noi boxe inteligente cu Alexa la bord, soluții auto, dar și un subwoofer Echo

1
1777
Amazon

Probabil evenimentul cu cele mai multe lansări hardware din acest an a fost cel Amazon de ieri seară, moment în care au fost dezvăluite mai mult de 10 dispozitive noi. În articolul de față ne axăm pe lansările din zona boxelor inteligente unde avem noutăți interesante pe care le descoperiți în rândurile de mai jos!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazon Echo Dot 2018

Primul produs de pe listă este noul Amazon Echo Dot, o boxă inteligentă compactă ce aduce actualizări importante raportate la predecesor. Astfel avem parte de un refresh la nivel de look, dar și la nivel intern acolo unde regăsim un driver audio de 1.6 inch care contribuie la obținerea unui volum cu până la 70% mai puternic decât la predecesor.

Amazon Echo Dot 2018
Amazon Echo Dot 2018

Ni se promite și un sunet mai clar pe modelul actualizat, conectivitate Bluetooth și port auxiliar pentru conectarea la o boxă mai mare. Prețul este de 49.99 dolari și aflați că livrările vor începe de luna viitoare.

Amazon Echo Auto

Amazon Echo Auto
Amazon Echo Auto

Un device surpriză prezentat de către Amazon a fost și Echo Auto, produs disponibil în primă facă printr-un sistem de invitații la un preț de 24.99 dolari și ulterior la suma întreagă de 49.99 dolari. Acesta se va conecta la Alexa prin telefonul mobil și va reda semnalul audio prin intermediul boxelor din mașină. Are 8 microfoane menite să permite înțelegerea comenzilor vocale chiar și în condiții de zgomot.

Amazon Echo Plus 2

Amazon Echo Plus 2
Amazon Echo Plus 2

Printre boxele mai mari și mai puternice pe care vi le puteți achiziționa se află de acum și Amazon Echo Plus 2. Aceasta vine într-o carcasă acoperită de un material de tip țesătură și dispune de un senzor de temperatură la pachet . Ni se promit îmbunătățiri la nivel de sunet și dispozitivul servește pe post de hub central pentru gadget-urile smart home. Se vinde la un preț de 149.99 dolari.

Amazon Echo Sub

Amazon Echo Sub
Amazon Echo Sub

O altă lansare deosebită este și cea a subwoofer-ului wireless numită Amazon Echo Sub, dispozitiv ce poate fi conectat la o boxă Echo pentru a se oferi un boost serios la nivel de bass și astfel crea o atmosferă ideală pentru o petrecere în toată regula. Prețul său este de 129.99 dolari.

Amazon Echo Input și Echo Link

Amazon Echo Link
Amazon Echo Link

Tot pe lista de lansări mai avem și gadget-ul Echo Input menit să fie conectat la boxe deja deținute, având un preț de 34.99 dolari și funcția de a aduce suport pentru asistentul Amazon Alexa. De asemenea, Echo Link reprezintă o lansare importantă, dispozitiv menit să se conecteze la un sistem high-end audio și reda muzică la calitate deosebită, comenzile vocale Alexa fiind la posturi. Prețul este de 199 dolari.

Amazon Echo Show 2

Amazon Echo Show 2
Amazon Echo Show 2

Nu în ultimul rând avem și modelul Amazon Echo Show 2, boxă inteligentă echipată cu ecran tactil de 10 inch. Este similară lui Echo Plus, astfel că poate prelua și rolul de hub central pentru controlul device-urilor Smart Home. Un setup de 8 microfoane oferit la bord se asigură că Alexa va înțelege comenzile date și primim acum și browsere web precum Firefox.

Utilizatorii vor beneficia de o aplicație Skype special creată pentru această boxă și aflați că prețul dispozitivului este de 229.99 dolari.