Amazon lansează camera de securitate Ring Stick UP Cam, un cuptor cu microunde, ceas de perete deştept şi altele

0
1206

Amazon a avut un mega eveniment astăzi, în cadrul căruia a anunţat peste o duzină de produse hardware, în frunte cu o serie de boxe inteligente cu Alexa. De fapt au adus Alexa pe o sumedenie de produse hardware. A debutat un cuptor cu microunde, o cameră de securitate nouă, un ceas de perete şi o priză deşteaptă. Le detaliem pe toate mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

AmazonBasics Microwave

Acesta este un cuptor cu microunde care este compatibil cu Alexa. Puteţi folosi comenzi vocale pentru a îi spune dispozitivului să dezgheţe, încălzească, seta ora sau nivelul de putere. Aveţi şi preseturi, precum cele legate de pizza, cafea sau ouă. Acest cuptor nu are difuzor, deci are nevoie de pairing cu un device cu Alexa. Puteţi totuşi activa o unitate Echo apăsând butonul “Ask Alexa” pe cuptor.

Preţul este de 60 de dolari şi produsul se livrează la mijloc de noiembrie.

Echo Wall Clock

Acest accesoriu de 30 de dolari este un ceas de perete, cel puţin la prima vedere. De fapt este un display pentru timere Alexa, care se foloseşte de un inel din 60 de LED-uri. Va permite să vă organizaţi mai bine, face pairing cu terminalele Echo şi are control vocal. Dacă spuneţi “Alexa, pune un timer de 12 minute”, ceasul se va adapta imediat şi îl va afişa, inclusiv cu o numărătoare de 60 de secunde.

Amazon Smart Plug

A mai debutat şi Amazon Smart Plug, o priză inteligenta care costă 25 de dolari. Pe lângă funcţia evidenta, are şi rolul de a programa şi controla sistemele inteligente de iluminat, ventilatoarele, electrocasnicele şi altele de gen. Controlul vocal este la posturi. Va sosi în octombrie şi se conectează la terminalele cu Alexa, având un setup foarte intuitiv.

Amazon Fire TV Recast

Amazon Fire TV Recast este un DVR (digital video recorder) şi device de media streaming, care va sosi imediat înainte de perioada sărbătorilor, cu un preţ de la 230 de dolari în sus. Are rolul de a vă permite să faceţi streaming de conţinuturi de pe Internet direct pe televizor. Varianta entry level integrează două TV tunere, care vă permit să înregistraţi două emisiuni, filme, seriale în acelaşi timp sau să vedeţi unul live în vreme ce înregistraţi alt show.

Există un HDD de 500 GB aici, deci suficient pentru 75 de ore de filme şi seriale. Pentru 280 de dolari primiţi un model cu 1 TB stocare şi 4 tunere. Fire TV Recast nu merge totuşi cu cablu, satelit sau sisteme pe fibră, doar Internet/ Over The Air. Este un DVR Over the Air, care merge doar cu o antenă specială. Vine cu suport pentru Amazon Alexa şi va permite să vizionaţi ce aţi înregistrat şi pe tabletă, telefon sau altele.

Ring Stick Up Cam 2018

Amazon a mai prezentat şi o generaţie 2018 de cameră de securitate, Ring Up Stick Cam. Costă 179.99 dolari şi vine în variantă cu fir sau wireless. Poate fi folosită la interior sau exterior şi este prima cameră Ring care are această dualitate. Suportă conectare la Ring Alarm, când este folosită la exterior, iar varianta cu fir este disponibilă la precomandă de azi.

Ambele modele suportă captură 1080p video, viziune nocturnă, detectare a mişcării şi rezistenţă la apă IPX5. Aparatul are un design cilindric, aducând aminte de o boxă Amazon Echo. Vine pe alb sau negru şi realizează streaming în timp real spre aplicaţia de smartphone Ring. Permite şi comunicare audio pe 2 căi şi vizionare în HD pe telefon. Trebuie spus şi că Amazon a cumpărat firma Ring la începutul acestui an la suma de 1 miliard de dolari.