HP Spectre Folio ridică standardele în zona de laptop-uri premium; Adoptă o carcasă îmbrăcată în piele naturală

0
1264
HP Spectre Folio

În vreme ce în zona smartphone am tot văzut cum producătorii testează tot soiul de materiale pentru terminalele aduse pe piață, nu același lucru se poate spune despre zona PC-urilor și laptop-urile. Aici lucrurile au fost tradiționale, cel puțin până astăzi odată cu lansarea lui HP Spectre Folio.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un nou laptop ce ridică standardele în segmentul laptop-urilor premium, optând pentru o carcasă îmbrăcată în piele naturală , material ales în detrimentul metalului atât de întâlnit pe notebook-urile actuale. Este un device convertibil, astfel că îl putem folosi și pe post de tabletă la nevoie după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

HP chiar numește acest dispozitiv drept primul PC convertibil de pe piață din piele, material durabil care adoptă și cusături menite să scoată în evidență look-ul premium. Ca dotări hardware, acest dispozitiv poate fi echipat în configurația maximă cu un procesor Core i7 (Y-series) din generația a 8-a și cu până la 16 GB RAM.

Se poate alege și un SSD de până la 2 TB și aflați că laptop-ul are 4 difuzoare frontale cu acustică Bang & Olufsen. Cei interesați de achiziția sa pot alege dintre varianta cu ecran FHD sau cea cu panou 4K. Apropo, laptop-ul are și suport eSIM, iar prețurile sunt de 1299 dolari (Core i5), respectiv 1499 dolari (Core i7).