Boxe

Prin intermediul unui studiu realizat recent de către firma de research Nielsen aflăm astăzi detalii interesante despre cât de populare au devenit boxele inteligente în momentul de față. SUA este piața vizată în cazul de față, acolo unde în 24% din locuințe se află minim o boxă smart (creștere de la 22% în Q1).

Publicitate

Mai aflăm și că din totalul de locuințe echipate cu boxe smart, un procent de 40% dispun de multiple unități la interior. Potrivit sondajului, majoritatea utilizatorilor folosesc aceste dispozitive pentru steaming audio (90%), dar și pentru funcțiile de asistent vocal în proporție de 81%.

Boxe

Se cer detalii despre starea vremii, despre trafic, despre informații factuale, dar și despre știri. Unii utilizatori folosesc boxele și pentru a seta alarme sau timere. Aparent, există și o parte dintre posesori care poartă conversații cu speakerele inteligente pentru amuzament.

Studiul mai scoate la iveală că 45% din posesorii unei asemenea boxe au în plan să achiziționeze extra unități în perioada următoare.