Google Chromecast 3

Pe data de 9 octombrie cei de la Google au programat un eveniment special de presă, conferință în cadrul căreia vor prezenta pe lângă smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL și alte produse. Se vorbește despre laptop-uri Chromebook, dar și despre un Google Chromecast 3.

Publicitate

Acest din urmă produs este confirmat chiar astăzi odată ce își face apariția pe rafturile magazinelor Best Buy, asta înainte de a fi anunțat oficial. Avem și fotografii pe care le puteți vedea în cadrul acestui articol, materiale pe seama cărora putem vedea look-ul actualizat.

Google Chromecast 3

Design-ul glossy iese din ecuație și de această dată dongle-ul HDMI în formă de puc de hockey adoptă o textură mată. De asemenea și logo-ul Chrome dispare, acesta fiind înlocuit de către o iconiță subtilă a literei “G” ce va fi regăsită și pe spatele telefoanelor Pixel 3.

Google Chromecast 3

Acest dongle se pare că va oferi fix aceleași funcții precum cele regăsite pe Chromecast 2, poate cu ceva îmbunătățiri la nivel de stabilitate a conectivității. Aflăm detaliile complete despre noul Chromecast 3 pe data de 9 octombrie și ca un reminder aflați că și smartphone-ul Pixel 3 XL a ajuns pe mâinile cumpărătorilor înainte de debut, după cum ne-a informat Mobilissimo.ro.