Camera foto mirorless full-frame Sony A7 III debutează oficial pe piața din România; Iată la ce sume se vinde

0
914
Sony A7 III

Pe plan local a avut loc astăzi și debutul camerei foto mirrorless full-frame Sony A7 III, dispozitiv ce integrează noul senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2 megapixeli cu iluminare din spate ce aduce o sensibilitate crescută, cât și un interval dinamic extins respectiv o rezoluție deosebită.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Există și 15 trepte de expunere la sensibilități scăzute și aflăm că senzorul cel nou este însoțit de un circuit primar LSI care va dubla viteza de citire a senzorului de imagine și de un motor de procesare a imaginii numit BIONZ X care va mări viteza de procesare de aproximativ 1,8 ori dacă e să îl comparăm cu viteza de pe a7 II.

Sony A7 III

Totodată, componentele mai sus menționate lucrează împreună pentru a permite camerei viteze de declanșare mai mari și un spectru ISO impresionant de 100 – 51200, care se poate extinde chiar până la ISO 50 – 204800 pentru imaginile statice. Mai menționăm și capabilitățile 4D Focus prin care camera de față ajunge să ofere 425 puncte de focalizare cu detecție de contrast.

Sony A7 III

Acestea lucrează împreună cu cele 693 puncte de focalizare ale sistemului AF de detecție de fază în planul focal și întreg ansamblul pentru autofocus acoperă aproximativ 93% din cadru. Și viteza de focalizare creștere, iar cei interesați de captura video vor fi încântați să afle că aparatul filmează 4K.

Pe plan local Sony A7 III se găsește în oferta celor de la F64 la precomandă pentru prețurile mai jos menționate: