Mozilla anunță Firefox Reality, browser creat special pentru utilizarea în mediile AR și VR

0
731
Firefox Reality

Avem pe lista de astăzi și o lansare de produs software și anume cea a lui Firefox Reality, un browser creat special pentru utilizarea în mediile AR (realitate augumentată) și VR (realitate virtuală). Acesta este creat de la zero și ni se promite o experiență imersivă în utilizarea alături de un headset dedicat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Spre deosebire de soluțiile pe care producătorii de seturi VR le oferă alături, Mozilla Firefox Reality este un browser independent ce va rula pe multiple platforme și pe diferite dispozitive. Software-ul este unul open source și aflăm că pentru moment în stadiul de dezvoltare va rula pe device-urile Daydream și GearVR.

Din păcate nu avem vești despre data la care această soluție de navigare va fi pusă la dispoziția utilizatorilor de rând, dar suntem informați că browser-ul va rula și pe HTC Vive Focus, dar și pe alte dispozitive ce suportă platforma HTC Vive Wave VR. În săptămânile următoare, Mozilla urmează a dezvălui mai multe informații despre browser și despre capabilitățile sale.