Bowers & Wilkins lansează noile căşti PX cu anulare a zgomotului de fond, control prin gesturi

0
1610

Respectatul brand B&W (Bowers & Wilkins) a lansat în această săptămână o nouă pereche de căşti cu anulare a zgomotului de fond. Noul model se numeşte PX şi poate fi admirat mai jos. Bowers & Wilkins este un brand premium de căşti, considerat la egalitate cu Bose sau Sennheiser.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În cazul modelului PX, B&W a creat propria tehnologie de anulare a zgomotului de fond, care foloseşte unităţi drive cu unghiuri speciale, inspirate de căştile P9 Signature. Etalând un design elegant, PX vine cu suport Bluetooth şi se poate conecta la smartphone-uri care vin cu tehnologie aptX HD. Headsetul poate fi conectat direct la computer via USB şi suportă upsampling pentru acustică la 768 kHz atunci când le conectăm cu cablu sau wireless.

Există şi o aplicaţie dedicată B&W, care permite utilizarea a 3 moduri de anulare a zgomotului de fond: City, Office şi Flight. Fiecare este optimizat pentru un mediu diferit de ascultare. Pe lângă toate aceste opţiuni de acustică şi conectivitate, Bowers & Wilkins mai oferă şi senzori de proximitate, care permit controlul playbackului prin ridicarea unui segment de cască sau ridicarea lor completă de pe cap.

Dacă punem căştile în jurul gâtului sau le luăm de pe cap vor intra automat într-un mod de funcţionare low power. Dacă le punem la loc într-un mod normal se va relua playackul. PX vine pe auriu sau negru şi costă 371 euro.