Beko prezintă BDIN120, un aparat de aer condiţionat cu WiFi pentru finalul torid de vară

3
2450

Dacă tot au evoluat electronicele şi electrocasnicele, nu a rămas în urmă nici aparatul de aer condiţionat. Astfel, Beko a prezentat BDIN120, un nou aparat de aer condiţionat, care vine cu WiFi şi e ideal pentru finalul acesta torid de vară.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu va mai fi acum nevoie să aştepţi 20-30 de minute până se răceşte camera, ci îl poţi porni de pe telefon şi vei găsi casa răcită când ajungi. Aparatul nou de aer condiţionat de la Beko vine cu funcţia Zone Follow, care cu ajutorul unui senzor din telecomanda aerului detectează automat temperatura din zona camerei în care vă aflaţi şi ajustează setările pentru a asigura o temperatură optimă.

Puteţi programa şi pornirea şi oprirea sa pe timp de noapte spre exemplu. Iar pentru cei care vor să respire un aer mai pur există şi un generator de ioni negativi, care sparge moleculele de aer în particule cu încărcare pozitivă şi negativă şi scapă de praf şi moleculele bacteriene. Există şi funcţie de dezumidificare, separată de funcţia de răcire.

În plus prin funcţionalitatea SelfClean dispar bacteriile şi mucegaiul. Beko a inclus şi tehnologii care reduc consumul, astfel că puteţi ajunge la temperatura ambientală dorită într-un interval de doar 2 ore. Acesta este un model de clasa A++, de 11.942 BTU.

Modelul e deja disponibil pe eMAG.ro