Audio-Technica prezintă căştile ATH-M50xBT2, cu codecuri moderne, DAC avansat

0
1248

Audio-Technica, unul dintre cele mai respectate branduri din zona de echipamente şi gadgeturi audio a lansat o nouă pereche de căşti astăzi. E vorba despre modelul ATH-M50xBT2, care se vrea a fi o pereche de căşti wireless flagship. Prin ce se remarcă şi care e preţul aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest model porneşte de la aceeaşi bază ca şi ATH-M50xBT, doar că umblă la sistemul de preluare a vocii, mulţumită unei tehnologii cu microfon dual şi beamforming. Noile microfoane permit realizarea de apeluri mai clare şi comunicarea mai precisă cu asistenţi ca Alexa. Este suportată şi conexiunea Bluetooth la 2 terminale simultan. ATH-M50xBT2 vine cu un conector USB-C, un mod de latenţă scăzută şi sincronizare îmbunătăţite între audio şi video pentru game streaming superior.

Bifează şi compatibilitatea cu numeroase codecuri audio şi aduce egalizare cu setări într-o aplicaţie dedicată A-T Connect. Căştile au o autonomie generoasă: 50 de ore cu o singură încărcare. ATH-M50xBT2 suportă şi încărcare rapidă, oferind 3 ore de playback cu o alimentare de 10 minute. Driverele sunt mari, de 45 mm şi sunt unele cu deschidere largă. Designul este unul pliabil, aplatizându-se pentru stocare mai uşoară în ghiozdan. Cupele căştilor se pot roti la 90 de grade.

Perniţele de urechi sunt groase şi bine căptuşite pentru confort sporit. Avem şi DAC audio avansat şi un amplificator dedicat, buton Mute şi pe lângă suportul Alexa, avem şi Google Assistant şi Siri. Tehnologia Fast Pair permite pairing rapid cu terminalele Android. Pe lângă conexiunea wireless există şi cea pe fir cu un cablu generos, de 1.1 metri. Produsul costă 199 dolari.

Singurul regret? Se găsesc doar pe negru.