Smartwatch-ul Fossil Gen 6 își face apariția în primele randări; Va integra noul procesor Snapdragon Wear 4100+

0
2017
Fossil Gen 6
Smartwatch-ul Fossil Gen 6 își face apariția în primele randări; Va integra noul procesor Snapdragon Wear 4100+

Fossil Gen 6 ar fi un nou smartwatch cu Wear OS ce urmează să debuteze curând. Potrivit Mobilissimo.ro, acesta a fost listat recent de către un retailer, fiind astfel dezvăluite randări și detalii oficiale. Aflăm mai jos ce specificații va avea noul ceas inteligent de la Fossil, dar și cum se prezintă din punct de vedere estetic.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că vor exista două opțiuni. Cea de 44mm ar fi mai robustă și destinată publicului masculin. Versiunea de 42mm este dedicată doamnelor și domnișoarelor, având un design specific. Avem parte de ecrane de 1.28 inch în diagonală, cu rezoluție de 416 x 416 pixeli. La interior s-ar afla 1 GB de RAM, 8 GB de stocare, iar ele ar beneficia și de certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf.

Mai interesant este CPU-ul aflat la interior. Se pare că smartwatch-ul Fossil Gen 6 va sosi cu procesor Snapdragon Wear 4100+. Acesta este un cipset dezvoltat pe un proces de 12nm și are parte de 4 nuclee Cortex-A53 tactate la o frecvență de 1.7GHz. Utilizatorii vor primi monitorizarea ritmului cardiac, a pulsului și SpO2. Va fi măsurată și calitatea somnului. Ar fi fost adus și un mod pentru economisirea energiei, deși în mod smart ele ar oferi doar 24 de ore de autonomie.

Prețurile la care se vor comercializa vor fi cuprinse între 299 și 329 de euro. Debutul ar avea loc pe 27 septembrie.