Audeze Mobius debutează pe Indiegogo; Căști de gaming cu acustică Hi-Fi și conectivitate wireless

0
974

Din partea startup-ului american Audeze sosește astăzi o nouă pereche de căști de gaming intitulată Audeze Mobius. Pe lângă numele fancy, produsul de față se laudă și cu acustică HiFi, dar și cu alte tehnologii deosebite prin care se dorește oferirea unei experiențe audio deosebite.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm întai faptul că aceste căști fac subiectul unei campanii de crowdfunding pe Indiegogo, cu mențiunea că pe parcursul dezvoltării produsului s-ar putea schimba sau renunța la unele dotări, detaliu pe care chiar compania americană îl menționează în pagina oficială aici.

Audeze Mobius

Revenind la capabilitățile produsului, descoperim că ni se oferă aici un microfon detașabil cu tehnologie de reducere a zgomotului de fundal, funcție mute, dar și control independent al volumului. Căștile sunt unele wireless ce promit până la 10 ore de playback audio via Bluetooth, dar există și posibilitatea de a utiliza input-ului 3.5 mm la nevoie.

Audeze Mobius

Printre funcțiile deosebite avem emulare 3D cu suport pentru diferite moduri de sunet surrorund, cât și un sistem 3D de tracking al mișcărilor realizate de capul utilizatorului pentru a se oferi același sunet de calitate în orice moment. Mai găsim aici și funcția de localizare a sunetului și suport surround 7.1.

În acest moment căștile Audeze Mobius sunt listate la precomandă pe Indiegogo pentru suma de 269 dolari, urmând ca prețul de retail să fie de 399 dolari atunci când se lansează comercial în iulie. Găsiți extra detalii aici!