Jabra Elite 65e este o nouă pereche de căşti cu anulare activă a zgomotului de fond

0
1320

Jabra este o companie apreciată pentru căştile pe care le produce, în special când vine vorba de claritate a acusticii şi izolare a zgomotului de fond. Ca atare nu ne miră să îi vedem lansând încă o pereche de căşti, dar unele cu format atipic, Jabra Elite 65e.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt căşti “behind the neck”, genul de căşti care se poartă după gât şi au izolare a zgomotului excelentă. Şi Samsung şi alte companii au început să abordeze tot mai mult formatul acesta tip “bentiţă”. Ni se promite aici o calitate deosebită a vocii şi un sistem de 3 microfoane la bord. Autonomia este de până la 8 ore, iar căştile vin cu certificare IP54, ceea ce înseamnă că rezistă la apă şi praf fără probleme.

Se conectează la un alt device via conexiune Bluetooth 5.0 şi va sosi în magazine în aprilie. Preţul este de 199 de dolari, iar dacă dezactivaţi anularea activă a zgomotului de fond pe acest accesoriu, puteţi ajunge chiar la 13 ore de autonomie. Trebuie spus şi că Jabra Elite 65e este compatibil cu asistenţi precum Alexa, Siri şi Google Assistant. Vine şi cu un egalizator accesibil prin aplicaţia Jabra Sound+.

Pentru a bloca pătrunderea zgomotului, aceste căşti vin într-o formă ovală, pentru a se potrivi perfect în canalul auditiv uman.