Hublot lansează un ceas inteligent special pentru arbitri de la Cupa Mondială FIFA 2018

0
2061

Hublot, unul dintre cele mai respectate branduri de ceasuri de lux a anunţat lansarea unui ceas inteligent tematic, pentru evenimentul sportiv al anului. E vorba despre Cupa Mondială de fotbal FIFA 2018, iar acest purtabil e destinat arbitrilor care vor participa la meciuri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este o ediţie limitată şi rară de smartwatch, bazat pe Wear OS-ul celor de la Google. Pe numele său Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia, noul ceas va fi purtat de arbitri FIFA, care vor participa la eveniment. Hublot afirmă că FIFA le-a cerut să creeze “ceasul perfect” pentru arbitri, iar acesta este rezultatul. Avem de-a face cu un purtabil cu corp de 49 mm, fabricat din titaniu.

Integrează un display AMOLED cu rezoluţie de 400 x 400 pixeli şi vine cu accelerometru, giroscop, microfon, motoraş haptic şi GPS. Observ că la marginile cadranului sunt afişate steagurile tuturor ţărilor participante, într-un mod discret şi elegant. Bateria acestui ceas inteligent va avea autonomie de aproximativ o zi, cu o singură încărcare. Corpul acestui device rezistă la apă până la o adâncime de 50 de metri.

Ceasul va trimite câte o notificare cu 15 minute înainte de începutul meciului. Veţi primi şi alerte legate de cartonaşe galbene şi roşii, dar şi schimbările făcute de antrenori. Dacă este înscris un gol va apărea pe ecran scris mare “GOAL” în secunda când se marchează. Se pot vedea şi statistici atunci când se joacă meciul. De vreme ce este un smartwatch cu Wear OS, acest model Hublot este compatibil cu telefoanele cu Android 4.4 şi iOS 9.

Preţul este de 5268 de dolari şi sunt curios dacă ceasurile se vor găsi la vânzare şi după competiţie şi pentru non arbitri.