TCL prezintă televizoare 4K HDR de buget, cu integrare Roku; Aceasta e noua Serie 6

3
5418

TCL a prezentat în cadrul CES 2018 un teaser pentru viitoare televizoare 4K de buget. Acestea devin realitate azi, cu extra detalii. E vorba despre TCL Seria 6, televizoare 4K HDR, cu integrare Roku şi preţ accesibil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua Serie 6 va fi disponibilă în magazine de pe 1 mai şi foloseşte noul engine iPQ, pentru extra precizie la reproducere a culorii. Are şi HDR Pro Gamma, care promite o performanţă deosebită la redarea de conţinuturi HDR. Noua serie de TV-uri are suport Dolby Vision HDR, suport wide color şi tehnologie NBP Photon. Având în vedere suportul Roku, primim acces la sistemul de operare al creatorului de set top box-uri, fără un stick de streaming sau set top box special.

TCL Seria 6 2018 ar trebui să vină cu un nou design, cu finisaj metalic elegant. Pe lângă modelele 4K, vom avea şi unele Full HD la preţuri ridicol de mici şi cu diagonale mari. Versiunea Smart TV Seria 6 de 55 inci va costa 650 de dolari, în vreme ce modelul de 65 inci nu are preţ încă. Toate noile televizoare vor avea o telecomandă Roku cu suport pentru comandă vocală, 3 porturi HDMI, WiFi 802.11 ac şi Ethernet.

Ni se promite şi backlight mai bun decât la TCL Seria P.