ASUS aduce în România perifericele de gaming TUF Gaming: mouse, tastatură, căşti TUF

0
1064

Pe lângă noile periferice ROG, ASUS a mai adus în România şi noile produse de gaming din gama TUF Gaming. E vorba despre mouse-ul TUF Gaming M5, tastatura TUF Gaming K5 şi căştile TUF Gaming H5. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele au fost prezentate în vara cu ocazia lui Computex 2018 şi ajung acum pe piaţa locală. Sunt gândite pentru gaming intensiv şi ca atare trebuie să fie fiabile pe o perioadă cât mai lungă. ASUS TUF Gaming M5 este un mouse de gaming ergonomic, precis şi durabil, cu comutatoare Omron ce vin cu garanţia a 50 de milioane de click-uri, plus un strat special de acoperire, care oferă o durabilitate sporită.

Are un senzor optic cu rezoluţie între 100 şi 6200 dpi, plus rata de eşantionare de până la 1000 Hz.

Căştile ASUS TUF Gaming H5 vin cu un design compact, nivel ridicat de confort şi o baretă din oţel inoxidabil, pentru extra elasticitate şi rezistenţă sporită. Produsul oferă surround virtual 7.1 cu o simplă apăsare de buton. Purtabilul se poate conecta la PC, Mac, PS4, Xbox One, telefoane mobile, tablete şi Nintendo Switch. Are şi un utilitar Armoury II cu o interfaţă intuitivă.

Tastatura ASUS TUF Gaming K5 vine cu comutatoare TUF Gaming Mech-Brane, care oferă un răspuns ferm la fiecare apăsare. Comutatoarele se află într-un cadru rezistent la vărsările de lichide, până la 60 de ml. Răspunsul la apăsări e clar, clickul tactil vine cu o atingere amortizată şi silenţioasă. Tastele au cursa de 3.7 mm, iar tehnologia anti ghosting acceptă până la 24 de apăsări simultane.

Căştile ASUS TUF Gaming costă 450 de lei, mouse-ul TUF Gaming M5 este 180 de lei, iar tastatura TUF Gaming K5 va costa în jur de 350 de lei.