ASUS lansează căştile de gaming ROG Delta cu conector USB Type-C, design ergonomic

1
820

În ultima săptămână ASUS a adus în România noi produse de gaming din gama ROG, printre care se numără şi o pereche de căşti de gaming cu conector USB Type-C. E vorba despre ASUS ROG Delta, care vin cu QUAD DAC ESS ES9218, oferind un sunet de rezoluţie înaltă.

Publicitate

Căştile vin cu incinte acustice etanşe şi difuzoare ASUS Essence de 50 de mm. Propun un design ergonomic, în forma literei “D”, greutate redusă şi fixare mai bună pe cap. Sunt compatibile atât cu PC-urile, cât şi cu consolele şi telefoanele mobile mulţumită unui conector USB Type-C şi a adaptorului oferit la pachet USB Type-C – USB 2.0. Produsul este gândit în special pentru jocurile FPS.

Avem un convertor digital analogic (QUAD DAC ESS), care permite procesarea audio de înaltă calitate, fiecare DAC fiind dedicat procesării într-o anumită zonă de frecvenţă audio. E vorba de unde joase, medii, înalte şi ultra înalte. Cele 4 semnale audio combinate oferă un sunet clar şi un raport de semnal-zgomot de 127 dB. ASUS oferă şi tehnologia Hyper-Grounding, care ne scapă de interferenţele electromagnetice, folosind un design unic al PCB-ului, multi stratificat.

Căştile mai vin şi cu iluminare RGB şi DAC ESS QUAD. Cupele ergonomice se mulează bine pe forma urechii şi permit ore bune de streaming şi gaming, în condiţii ideale. Nu lipseşte nici sistemul de iluminare RGB circulară cu efecte spectaculoase, plus suportul ASUS AURA Sync. ROG Delta costă în jur de 920 de lei la magazinele din România.