Ariston Thermo România lansează noile centrale One, cu 7 ani garanţie, control de pe smartphone

0
1066

Ariston Thermo România, lider pe piaţa locală de centrale termice şi boilere a anunţat astăzi noua gamă de produse One. E vorba despre 3 modele de centrale termice pe gaz: Alteas One, Genus One şi Clas One. Acestea se remarcă prin designul intuitiv şi performanţa crescută.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cele 3 modele au puterea cuprinsă între 24, 30 şi 35 KW, fiind excelente pentru o gamă largă de clienţi. Vin cu design elegant şi reduc consumul de gaz, printr-un sistem performant de încălzire. Alteas One este un model de clasa energetică A+, al cărui principal atuu este accesoriul de termoreglare Cube. Centrala operează cu integrare a aplicaţiei Ariston NET.

Ideea este de a controla de la distanţă centrala, folosind funcţiile sale inteligente. Alteas One se conectează direct la reţeaua WiFi, iar folosind aplicaţia Ariston Net şi mecanismul de termoreglare Cube va permite controlul de pe smartphone sau tabletă. Noile modele de centrale oferă un sistem de control al aprinderii, care poate auto detecta tipul de gaz şi debitul acestuia, ducând la o încălzire constantă, dar şi control avansat.

Există şi un nou schimbător de căldură inclus aici, XtraTech, brevetat de Ariston. Este fabricat din oţel-inox şi va oferi extra anduranţă pe toată durata sa de viaţă. Ariston a subliniat şi că garanţia noilor produse One este excelentă, fiind oferită pe o perioadă de 7 ani, cea mai mare din această categorie de produs.