BMW X7 se dezvăluie în primele fotografii scăpate pe web, are o grilă frontală masivă

0
1025

Seria BMW X este probabil preferata românilor când vine vorba de automobilele de mari dimensiuni, iar vestea zilei pentru fanii săi vine din Germania, acolo unde au apărut primele imagini cu BMW X7. Vehiculul ar fi trebuit să debuteze la Frankfurt Auto Show săptămâna viitoare, dar cineva a pus mâna pe aceste imagini şi le-a dat publicităţii, stricând surpriza.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BMW X7 este mai mult masiv decât elegant, iar grila frontală “kidney” e pur şi simplu gigantică. SUV-ul de lux pare a-şi pierdut fineţea, iar botul său poate fi comparat cu o pereche de nări uriaşe, cu care asociem deja faţada modelelor X de atâţia ani. Profilul nu arată chiar rău şi BMW a inclus 3 rânduri de scaune la interior.

Proporţiile sunt păstrate la un plan realist datorită jantelor generoase, iar la interior găsim două display-uri de mari dimensiuni, care au un rol vital în cadrul sistemului iDrive şi afişează date despre funcţionarea maşinii. Înainte să îl vedem pe piaţă pe BMW X7 îl privim pe BMW X7 iPerformance Concept, care e aşteptat la Frankfurt săptămâna viitoare.

Deocamdată judecând după aceste imagini ni se propune un design clasic nemţesc, fără curbe, ci mai degrabă angular. Grila frontală e pe bază de crom, iar consola din faţă e foarte scurtă. Acoperişul e ridicat, iar porţiunea din spate e mai proeminentă decât la predecesorul acestui model. A se remarca farurile OLED înguste din faţă. La interior găsim o combinaţie între eleganţă şi un design sportiv, pe bază de materiale premium.

Instrumentele de bord se află în spatele volanului, iar ecranul secundar are o diagonală de minim 12 inch. BMW X7 are la bază platforma CLAR folosită şi la cel mai nou BMW Seria 7 sau Seria 5. Vânzarea modelului final începe în 2018, de la preţuri de 100.000 de euro.