Logitech MX ERGO este primul mouse cu trackball lansat în ultimii 10 ani; costă 100 dolari și impune noi standarde pentru confort și precizie

0
789
Logitech MX ERGO

Astăzi vine și lansarea unui produs mai inedit, cea a lui Logitech MX ERGO, un mouse wireless cu trackball care impune noi standarde pentru confort și precizie. Acesta este primul trackball lansat în aproape un deceniu și oferă confort personalizat cu o bază ajustabilă, unică pe piață și precizie în efectuarea comenzilor.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primim suport pentru conectarea la multiple dispozitive și toate aceste caracteristici au fost gândite special pentru admiratorii trackball-ului și acei utilizatori care sunt în căutare de alternative pentru mouși și suprafețe tactile.

Logitech MX ERGO

Aflăm că Logitech MX ERGO reduce tensiunea musculară cu 20% comparativ cu folosirea unui mouse standard și grație bazei ajustabile se poate crește unghiul de la o la 20 grade ceea ce îmbunătățește poziția și mișcarea încheieturii mâinii. Forma proiectată cu mare atenție oferă suport pentru degete și toată palma iar cauciucul delicat de deasupra asigură o susținere plăcută și confortabilă pentru ore lungi de muncă.

Logitech MX ERGO

Se oferă și cea mai nouă tehnologie de traking pentru o navigare mult mai precisă și rapidă, o baterie reîncărcabilă ce are o autonomie de până la 4 luni cu o singură încărcare realizată. Cu doar un minut de încărcare se garantează o zi completă de muncă.

Logitech MX ERGO

Acest trakball are în dotare și aplicațiile Logitech Easy-Switch și logitech Flow și aflați că produsul vA fi disponibil comercial la prețul de 99.99 dolari din septembrie pe logitech.com și pe piața din America de Nord. Rămâne de văzut dacă îl vom găsi de anul viitor și la noi pe plan local.