Apple Watch Series 3 devine oficial, cu suport LTE, apeluri telefonice şi noi culori

0
816

Marele eveniment Apple de aseară nu a fost doar despre iPhone 8 şi iPhone X, debutând şi Apple TV 4K HDR, dar şi ceasurile Apple Watch Series 3. Acestea din urmă se remarcă prin suportul pentru conectivitate celulară, inclusiv LTE, dar aduc şi alte noutăţi.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Odată cu prezentarea purtabilului cel nou am aflat că Apple Watch este brandul numărul 1 de ceas de pe glob, depăşind Rolex. Produsul bifează o satisfacţie a clienţilor de 97%, ceea ce e foarte greu de atins de orice produs de pe Terra dacă mă întrebaţi pe mine. Revenind la Apple Watch Series 3, acest nou purtabil aduce un eSIM la bord, care oferă conectiivtate celulară şi împarte numărul de telefon cu iPhone-ul.

Asta înseamnă că poţi să preiei apeluri de pe telefon şi dacă ai telefonul acasă. Apple a insistat foarte mult la eveniment pe faptul că poţi asculta piese de pe Apple Music prin streaming fără probleme, cu 40 de milioane de melodii la dispoziţie. Am aflat şi că noul chip de pe smartwatch, W2 oferă o performanţă WiFi cu 85% mai bună şi un consum redus cu 50%.

Noul ceas are un procesor dual core la interior, care e cu 70% mai rapid decât al predecesorului. Primim şi integrare completă a lui Siri, un barometru şi promisiunea unei durate de funcţionare de 18 ore. În ciuda dotărilor extra ceasul nu creşte în grosime faţă de predecesr. Preţul este de 399 pentru modelul Series 3 celular şi 329 pentru varianta WiFi.

Variantele noi de culoare sunt auriu aluminiu şi negru ceramic. Vor apărea şi curele noi, realizate în colaborare cu Hermes.