Prima apariție a camionului electric Tesla este progamată pe 26 octombrie; va avea loc și o sesiune test-ride

1
846

Geniul Elon Musk (CEO Tesla) are planuri mari pentru viitor, cel mai important lucru în viziunea sa fiind renunțarea la combustibilul fosil în favoarea electricității. Compania sa are deja în portofoliu 3 automobile electrice iar în perioada următoare va debuta în premieră și un camion cu asemenea propulsie.

Publicitate

Sunt sigur că știți despre ce este vorba, mai ales că v-am mai povestit despre acesta într-o serie de articole anterioare. La ultima apariție aflam că autonomia sa va fi de 500 km, iar astăzi chiar Elon Musk ne dezvăluie o mega veste prin intermediul unei postări de pe Twitter.

Tesla

Acesta ne anunță că pe data de 26 octombrie va avea loc prima apariție oficială a camionului TESLA, o zi în care participanții vor avea și șansa de a testa uriașul cu propulsie electrică. Prezentarea va avea loc în orașul Hawthorne din California unde Tesla și SpaceX dețin o serie de facilități impresionante și unde a debutat Tesla Model 3 anterior.

Ne mai rămâne o lună și un pic până la acest eveniment și urmărim cu atenție noutățile legate de primul camion electric Tesla!