Apple va lansa căşti AirPods Pro Lite la început de 2021; Circulă şi preţul deja

0
1014

Apple pregăteşte cel puţin două noi perechi de căşti pentru lansare în 2021. Pe de o parte ne vom bucura de un set de AirPods 3, pe de alta ni se pregăteşte şi un AirPods Pro Lite, cu preţ mai mic. Aparent acesta ar fi sub 200 de euro şi avem mai multe detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc şi că recent Apple a lansat AirPods Max, prima pereche de căşti on ear din gama AirPods. Surse din Coreea de Sud scriu ca un nou set de AirPods Pro va sosi în 2021, cu preţ mai mic. Oricât de ciudat ar suna asocierea “Pro” şi “Lite” în acelaşi nume, Apple o va aplica. Pachetul produsului ar include o cutie de încărcare (wireless?) şi transport, iar designul va aduce cu cel de la AirPods Pro. Diferenţa dintre AirPods Pro şi AirPods Pro Lite este că acestea din urmă vor avea o autonomie mai redusă şi poate şi absenţa lui Active Noise Cancellation.

În plus, aceste căşti noi vor funcţiona cu orice perechi de dopuri înlocuibile, chiar şi de la alte branduri. Aş vrea să menţionez şi că până la urma AirPods 3 ar putea fi numele acestui produs pe care îl tot poreclim Apple AirPods Pro Lite. Între timp vă reamintesc că analistul Ming-Chi Kuo a aflat că o nouă pereche de căşti AirPods e în pregătire cu un cip similar cu Apple H1 şi autonomie extinsă. Vor lipsi totuşi funcţii ca 3D audio de la AirPods Pro.

Mark Gurman de la Bloomberg a postat că “AirPods Pro Lite” înseamnă pentru el “AirPods şi atât”. Debut probabil prin martie 2021.