Apple prezintă căștile wireless Beats Studio 3 ce vin cu sistem adaptiv de anulare a zgomotului; costă 349 dolari

0
634
Beats Studio 3

Înaintea evenimentului din data de 12 septembrie unde Apple va prezentat oficial noile modele iPhone, iată că firma din Cupertino mai lansează produse între timp. Un exemplu sunt căștile wireless Beats Studio 3 ce vin cu un sistem adaptiv de anulare a zgomotului și care costă 349 dolari!

Publicitate

Acestea folosesc noul chip W1 pentru conexiune instantă la celelalte produse Apple, fiind astfel similare cu produsele anterioare precum Beats Solo 3, Beats X și PowerBeats 3 la acest capitol.

Beats Studio 3

Ce primim în plus este tehnologia adaptivă de anulare a zgomotului, ceea ce înseamnă că aceste căști vor asculta încontinuu mediul din jur și realiza ajustări pentru intensificarea funcției promise. Dacă activați acest mod, autonomia de playback ajunge la 22 ore fără a fi nevoie de vreo reîncărcare, iar fără el activat primim 40 ore de autonomie pentru redarea întregului playlist de pe telefon.

Beats Studio 3 vor fi disponibile comercial începând de luna viitoare, dar Apple primește deja precomenzi și aflați că sunt 6 variante de culoare disponibile!