Spectaculosul televizor OLED Sony Bravia A1 de 77 inch va debuta pe plan local din octombrie

0
1097
Sony Bravia A1

În urmă cu doar câteva zile cei de la Sony prezentau în cadrul târgului IFA 2017 din Berlin și uimitorul televizor OLED Sony Bravia A1 de 77 inch, produs despre care v-am vorbit și noi într-un articol dedicat. Astăzi avem informații referitoare la debutul său pe plan local chiar din partea filialei Sony România!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceștia ne informează că televizorul va ajunge în magazinele partenerilor din luna octombrie și că variantele de 55, respectiv 65 inch sunt deja disponibile la vânzare. Modelul cu diagonala uriașă de 195 cm va avea un preț pe măsură și ne așteptăm ca doar câteva unități să fie vândute pe plan local.

Sony Bravia A1

Toate modelele din serie beneficiază de tehnologia de imagine OLED care oferă nuanțe intense de negru, de rezoluție 4K UHD HDR și de tehnologiile HDR10, HLG, respectiv Dolby Vision. Se oferă peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare, un unghi de vizualizare mărit și culori bogate și realiste.

Mai avem parte și de procesorul X1 Extreme 4K HDR care îl scoate în evidență față de concurență și de tehnologia Acoustic Surface prin care sunetul este transmis direct din ecranul televizorului prin intermediul vibrațiilor. Este vorba despre televizoare spectaculoase ce vă vor aduce acasă experiența de cinema! Mai jos aveți și prețurile pentru actualele variante disponibile pe piață!