IFA 2017: Sony prezintă camera foto ultra compactă RX0, televizoare Bravia OLED şi proiectoare 4K

1
890

Credeam că Lenovo bate recordul la numărul de produse noi prezentate la o conferinţă sau show tech, dar Sony e pe cai mari de tot la IFA 2017. După ce au prezentat un difuzor inteligent cu Google Assistant, 3 telefoane Xperia şi căşti wireless, avem şi câteva produse ce au primit o trecere rapidă în revistă, dar care merită totuşi atenţia noastră. E vorba despre camere foto, televizoare şi proiectoare 4K.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre altele Sony a anunţat lansarea în Europa a seriei de televizoare 4K de 77 de inch şi cu panou OLED Bravia A1. Acest model se bazează pe un procesor X1 Extreme 4K HDR de la Sony, care îl scoate în evidenţă faţa de concurenţă. Tehnologia Acosutic Surface are rolul de a face că ecranul să vibreze şi să transmită sunetul direct din ecranul televizorului.

Televizoarele de acest tip au fost prezentate la standul Sony de la IFA în tandem cu console PS4 Pro.

Un alt debut a fost cel rezervat camerei foto ultra compacte RX0, care oferă un design robust, corp rezistent la apă şi ultra compact. Acest aparat face fotografii fără probleme pe ploaie, în apă, pe nisip sau praf. Oferă şi înregistrare super slow motion, cu care suntem deja familiarizaţi de la unele telefoane Xperia.

Camera are conectivitate wireless şi dispune de senzor de imagine Exmor RSTM CMOS 1.0-type de 15.3 megapixeli şi de obiectiv fix wide Zeiss Tessar T 24 mm F4. Poate fi scufundată până la 10 metri adâncime şi rezistă la şocul unei căderi de până la 2 metri.

Sony a prezentat şi noi proiectoare home cinema 4K HDR, care se remarcă prin faptul că integrează panourile 4K SXRD. Modelul VPL-VW760ES vine cu design compact, sursă de lumină laser încorporată şi o reproducere a imaginii la calitate şi contrast superior. VPL-VW360ES este un alt model nou, cu funcţie de reglare a calităţii imaginii pentru a se potrivi cu tipul conţinutului vizionat.

VPL-VW260ES este parte a aceleiaşi game, dar cu preţ mai accesibil, păstrând totuşi rezoluţia 4K şi suportul HDR.