Apple HomePod a fost amânat până în 2018

1
932

Apple a decis să îşi amâne difuzorul inteligent cu Siri HomePod până în 2018, conform unui anunţ care tocmai a fost făcut public. Unul dintre cele mai interesante gadgeturi prezentate la WWDC 2017 în vară, produsul era menit pentru lansare în decembrie, adică luna viitoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum primele livrări sunt programate la „începutul lui 2018” în Marea Britanie, SUA şi Australia pentru început. Apple ar fi dorit să îl aibă pe HomePod în magazine chiar de Crăciun, urmând să piardă multe potenţiale vânzări. E ştiut faptul că în primele luni ale anului lumea nu prea mai cheltuie aşa mult, excepţie făcând perioada de Valentine’s Day şi eventual sărbătorile de primăvară din Europa.

Nu e prima oară când vedem o amânare de produs Apple de nouă generaţie, astfel că primul Apple Watch trebuia să vină la început de 2015 şi a ajuns să fie livrat de abia în aprilie. Şi căştile airPods au fost amânate cu câteva luni. Încă nu ştim motivul pentru care Apple HomePod nu e gata de prime time, dar speculaţiile afirmă că se lucrează la tehnologia AirPlay 2.

Acest difuzor inteligent este primul de gen de la Apple, iar el este capabil de streaming muzical wireless direct din Apple Music sau via AirPlay de pe iPhone, iPad sau Apple TV. Vine cu Siri integrat şi 6 microfoane care stau la dispoziţia utilizatorului. Calitatea audio ar urma să fie mult peste medie, datorită unui woofer de mari dimensiuni şi a 7 tweetere capabile de beam forming.