Apple elimină pagina Beats de pe site înainte de marele eveniment de lansare iPhone 12

0
1006
Apple elimină pagina Beats de pe site înainte de marele eveniment de lansare iPhone 12

Apple a eliminat pagina “Beats by Dre” de pe site-ul său web înainte de evenimentul Apple programat pentru mâine, 13 octombrie. Compania americană se pregătește să lanseze o nouă serie de căști HomePod și AirPods Studio cu costuri mai mici.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum menționează Apple Terminal, pagina destinată pentru produsele Beats nu mai poate fi găsită pe site-ul Apple. The Wayback Machine prezintă un instantaneu al paginii în forma sa originală din 2 octombrie. Cel mai recent instantaneu din 9 octombrie arată pagina ca inexistentă. Sugerează astfel că Apple a eliminat-o cândva între aceste două date.

În ultimele două săptămâni, MacRumors a observat o eliminare treptată a tuturor link-urilor către site-ul de asistență Beats de pe paginile Apple. De asemenea, Apple și-a retras în liniște utilitarul Beats Updater, care permite utilizatorilor să actualizeze firmware-ul căștilor și difuzoarelor wireless Beats.

Apple vinde în continuare produse marca Beats în secțiunea “căști și difuzoare” a magazinului său online. Cu toate acestea, la începutul acestei luni, Bloomberg, a raportat că Apple nu mai vinde căști și difuzoare wireless de la companii precum Sonos, Bose sau Logitech. Apple a procedat similar în trecut, eliminând stocul de fitness trackers de pe site, înainte de lansarea Apple Watch.

Apple ne ține cu sufletul la gură

Aceste proceduri indică faptul că Apple se pregătește pentru lansări de produse noi în categoria audio. Zvonurile indică faptul că Apple lucrează la mai multe produse audio noi, incluzând căștile HomePod mai mici, cu costuri reduse. Totodată, se zvonește și de căștile de înaltă calitate marca Apple, care ar putea fi numite “AirPods Studio‌‌“. Aceste modele ar urma a fi vândute alături de modelele ‌AirPods‌ și AirPods Pro.

Potrivit zvonurilor, ambele produse vor fi lansate înainte de sfârșitul anului. Eliminarea produselor audio de la terți din magazinul online indică faptul că am putea vedea în curând noi dispozitive audio marca Apple. Poate chiar mâine, în cadrul marelui eveniment de lansare iPhone 12.