Aparatul foto mirrorless Fujifilm X-T2S ar putea avea mecanism de stabilizare integrat în corp

0
891

Cum e vară, e momentul ca marile companii producătoare de aparate foto să îşi etaleze ce e mai nou şi mai bun în acest moment. Ca atare Fujifilm se pregăteşte să lanseze un nou mirrorless, cunoscut ca X-T2s, care ar putea avea un mecanism de stabilizare integrat în corp.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce înseamnă acest lucru? Că indiferent de obiectivul conectat veţi beneficia de stabilizare a imaginii fără pic de probleme. La ora actuală nu toate obiectivele XF oferite de Fujifilm vin cu stabilizare, deci este utilă noua funcţionalitate. Nu e foarte clar şi când va sosi acest Fujifilm X-T2S. La un moment dat se lucra la un model X-Pro1S, dar a rămas în faza de zvon şi compania l-a anulat până la urmă.

Ca atare a fost lansat apoi doar X-Pro2. Am putea vedea un procedeu similar şi la X-T2s. Reţineţi că prototipuri au existat pentru acel model X-Pro, lumea le-a văzut şi a pus mâna pe ele, dar s-au anulat. Ca să vă faceţi o idee despre ce vorbim aici, aflaţi că Fujifilm X-T2 în varianta kit costă în jur de 9000 de lei la retailerii locali, deci este un mirrorless de top.

Vine cu senzor X-Trans CMOS III de 24 de megpaixeli şi cu procesor de imagine X-Processor Pro, care scade dramatic nivelul de zgomot în orice situaţie. Corpul este robust, fabricat din magneziu şi apărat de umezeală şi praf.